Over ons

Drukkerij Horstman

Bijna
100 jaar ervaring

Drukerij Horstman is een familiebedrijf sinds 1924. Het bedrijf is méér dan 90 jaar geleden ooit gestart als drukkerij in Assen.

Generatie op generatie, vader op zoon is de drukkerij uitgegroeid tot een onderneming met een landelijke dekking en een groeiend aantal internationale klanten.

Ambacht, Vakmanschap, Maatwerk en Hoogwaardige kwaliteit zijn enkele begrippen die vanaf de start van het bedrijf tot aan heden gelden als kernwaarden voor de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Dé oude Horst’ zei altijd; “Goed of Niet!”..

Oók dit is generatie op generatie overgedragen en tot op de dag van vandaag nog steeds ons motto.

Door de opgedane en overgebrachte ervaringen, door het meegroeien met de innovatie en het beheersen van alle technieken zijn wij in staat om bijna alles te realiseren op het gebied van de grafische drukkunst, van authentieke traditionele druk tot hedendaagse print ‘hoogstandjes’; drukwerk en printwerk.

Het maken van zogenaamde Specials is dan ook geen uitzondering maar een kwestie van vertrouwen in ons vakmanschap en kunde.

In de loop der jaren hebben wij een diversiteit aan klanten met specifieke wensen aan ons gebonden, daardoor is de drukkerij van ‘De oude Horstman’ uitgegroeid tot een Full Service Communicatie Bedrijf als grafisch ‘one stop shopping concept plus plus’ voor particulieren, bedrijven, organisaties en overheden.

Roots

Sinds 1924

3 Generaties Horstman van vader op zoon